REMONTTISIIVOUS TAMPERE

Remonttisiivous on vaativa ja perusteellinen urakka. Kohteeseen jää remontin jäljiltä helposti erittäin hienojakoista pölyä, jota on vaikea saada pois. Se saattaa myös levitä huoneesta toiseen. Remonttisiivous on ajankohtainen aina remontin ja uudisrakentamisen jäljiltä.

Siivous- ja kotiapu Jaana Laurikkala tarjoaa laadukkaat ja tehokkaat remonttisiivoukset koko Tampereen alueella. Toteutamme remonttisiivoukset pitkällä kokemuksella ja varmistamme siisteyden ja viihtyisyyden jokaisessa siivouskohteessaamme. Käytössämme on monipuoliset ammattivälineet- ja pesuaineet ja siivoustiimimme koostuu siivousalan varmoista ammattiosaajista. Lopputuloksena on remonttisiivous, joka poistaa hienojakoisimmankin pölyn kohteessa.

Tarjoamme remonttisiivousta alueella Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala ja lähialueet. Yksittäisten remonttisiivousten lisäksi teemme sopimussiivouksia rakennusliikkeille. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän remonttisiivouspalvelustamme ja eri vaihtoehdoista juuri sinun tarpeisiisi sopivasti.

LUE KOTITALOUSVÄHENNYKSESTÄ

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA AMMATTITAITOINEN REMONTTISIIVOUS TAMPERE JA PIRKANMAA

Siivous- ja kotiapu Jaana Laurikkala tarjoaa monipuolista ja laadukasta remonttisiivousta mm. alueella Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala ja lähialueet.