TOIMISTOSIIVOUS JA LIIKETILASIIVOUS TAMPERE

Siivous- ja kotiapu Jaana Laurikkala tarjoaa monipuolista, luotettavaa ja ammattitaitoista toimisto- ja liiketilasiivousta Tampereen seudulla. Siivoustarve määritellään yrityskohtaisesti tilaajan kanssa ja toteutetaan aina sovitusti ja huolellisesti aikataulua ja sopimusta noudattaen. Vankka ammattitaito ja laadukkaat siivousvälineet ovat yrityksemme laadun takana. Me haluamme, että jokainen asiakas on siivouksemme jälkeen tyytyväinen.

Tarjoamme toimistosiivousta alueella Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala ja lähialueet. Yksittäisten toimistosiivousten lisäksi teemme toimistojen viikkosiivoussopimuksia. 

Tarkka työnjälkemme ja yhdessä sovitut pelisäännöt takaavat, että toimi- ja liiketilat pysyvät aina siisteinä ja edustavina. Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän toimisto- ja liiketilasiivouspalvelustamme ja eri vaihtoehdoista juuri sinun tarpeisiisi sopivasti.

TOIMISTO- JA LIIKETILASIIVOUSPALVELUUMME KUULUVAT MM:

· Viikkosiivoukset
· Ikkunapesut

· Vahaukset
· Peruspesut

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS JA LUOTETTAVA TOIMISTO- JA LIIKETILASIIVOUS TAMPERE JA PIRKANMAA

Siivous- ja kotiapu Jaana Laurikkala tarjoaa monipuolista ja laadukasta liiketila- ja toimistosiivousta mm. alueella Tampere, Lempäälä, Nokia, Kangasala ja lähialueet.